Anotace: Určitě to znáte :-)
Usmiřování je sice krásné, jen ta hádka před tím nesmí být příliš bouřlivá, ono se pak někdy usmiřuje dosti těžko, že třebas teho druhého ne a ne přesvědčit, ať už se nezlobí ...
31.03.2008 06:25:00 | NikitaNikaT.
...jsi tu tři dny a už víme všechno - rozchod,žádost(o návrat),skoro návrat...já už se těším na příště.Mám rád básničky s hvězdičkou. :-)
31.03.2008 00:00:00 | WAYWARD