Anotace: tři sloky na známé téma
Nene kdepak tady nic neměnit moc se mi to libi.Vážně tahle byla dobrá moc pěkně napsané.Oceňuji především rýmy a jejich významovost.Je to velmi výstižné.
03.12.2008 21:37:00 | mexx
no nevím, mám takový pocit, že bez té třetí sloky by dost změnila smysl... ;-)
18.11.2008 18:15:00 | Dermgen
první dvě sloky jsou výborné, ta třetí je tam asi jen do počtu... v podstatě nic neříká, je zbytečná... ale dojem mám z tvé básně velmi dobrý... :o))
17.11.2008 20:49:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
poetické tři sloky, každopádně spíš oceňuji ten konec - věci by se neměly okecávat ;)
15.05.2008 12:54:00 | B.B.Black