Sex v raji
Anotace: ako vznikol prvý sex odhalil Hueblov teleskop pohľadom do minulosti
Predvolal si pán Boh Evu
v očiach skrýval stopy hnevu
Starosti mi robí Adam
všimla si si taktiež hádam
že sa chlapec prudko mení
hrabe sa už v prirodzení
a po nociach potom tajne
sleduje ťa neprestajne
Všimla som si pane, veru
že ho všetci čerti berú
Minule mi chytil zadok
povalil ma pritom nabok
jazykom ma šteklil jemne
nebolo to nepríjemné
Videla som,kde má chrastie
že mu niečo veľké rastie
a prv než to do rúk dal mi
utiekla som medzi palmy
Stvoriteľ si škrabká bradu
mal by som dať tým dvom radu
Pozri Eva, ty si žena
chodíš stále odhalená
nuž sa nediv moja milá
že si vášne prebudila
Stvoril som ťa z jeho rebra
tak sa jeho chúťkam nebráň
vráť sa k nemu, zahoď strasti
a oddaj sa rajskej slasti
Od tej chvíle na tri hony
bolo počuť z kríkov stony
dobiehali čo zmeškali
až sa triasli všetky skaly
ľúbili sa bez ochrany
závideli im aj vrany
Keď ich pán Boh vyhnal z raja
odchádzali šťastní-traja
Přečteno 1079x
Tipy 19
Poslední tipující: Martyn, Lota, Lachailla, sophia92, s.e.n, Rbb, prostějanek, Danah, Juan Francesco de Faro
Komentáře (7)
Komentujících (7)