Muži
Muži
Tak už se neboj
Stojím tu za tebou
Chlapečku ztracený
Ze snů tě vyrvali
I když tě nožičky
Ještě dál zebou
Půjdu a posbírám
hračky co sebrali
Tak už se usměj
Děťátko cukrové
Bolístky přebolí
Staneš se mužem
A dřív než se naděješ
Na kůži okrové
Láska Ti vyřeže
Jméno svým nožem.
Pak cukrem a sirupem
Ránu ti posolí
A medem svých jedů
Ústa ti pomažou
A ty ztratíš se v lese
Jen s černou pistolí
A všechny tvé touhy
oči ti zavážou
Tak už se neboj
Zakusíš rozkoše
Život tě povede
Stezkou svou divou
A dřív než se naděješ
Na stezce do duše
Nalezneš
ženu
A s ní lásku chtivou.
Přečteno 584x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Noc17, Chašmodský, el viento, STIMPRE, Aka Kiss, drsnosrstej kokršpaněl, cevert, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)