Chci milovat jen ovce
Na palouku u lesíka
pásly se dnes krásné ovce.
Vážně byly smyslné,
ne, že ne!
Musím se tam rychle vrátit,
snad tam budou trávu baštit.
Jsem zoofilní, no a co!
Vždyť ovce jsou tak nevinné,
jejich díry spanilé.
To všechno prostě
láká mně.
Touha, chtíč teď zmocňuje se
mého slabého libida.
Ta jedna se mi líbila.
Já však chci víc, a ne jen jednu.
Já chci také berana.
Krev do údu se nahnala!
Přečteno 478x
Tipy 3
Poslední tipující: neoangin, lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)