Údery zvonů
Údery zvonů,
z dálky znějí,
tvé rudé šaty,
z tebe sklouzávají,
lehkým pohybem,
stříhnutím nůžkami,
vidím tě nahou,
krásnou Venuši,
jak ve snech,
co o tobě sem snil,
noc co noc,
když pokaždé slunko,
za obzor zmizelo,
slunko v dálce zapadlo,
oči naše střetávají se,
čisté duše,
plné lásky,
bez falše,
bez lži,
když pomalými pohyby,
ve velké posteli,
své těla zkoumáme,
jazýčky,
prsty,
místo po místečku,
na tobě objevuji,
lákají mě velmi,
zvíře se ve mě probouzí,
prázdná místa na mapě zaplňuji,
objevuji kouzla milování,
co se nám líbí,
vášně,
jsme plní,
než usneme,
nazí v objetí….
Přečteno 557x
Tipy 13
Poslední tipující: estrellita, Severka, Aka Kiss, Romana Šamanka Ladyloba, Princezna.Smutněnka, Psavec, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)