Nečiň bolest
Anotace: Věrnost - chování vs. následek
Máš choutky ?
- nech si zajít chuť
Řeš s nadhledem
Hřeš pohledem
Věrnost opatruj
Moc nemachruj
Co to ?
-stane se.. ehm
Nevěra oční
Copak si počni
Svědomí nečisté
Pocity nejisté
Časem…
- mysli víc hlavou
Jiné když poznáváš
Možná, že dozráváš
Zvláštní pak myšlenky
na nové milenky
Nevěra…
- prosím nedopusť
Tajnému pátrání
Rukama šmátrání
Ať napětí vzrůstá
a líbají ústa
Proč ?
- ublížíš !
Čas prodloužení
Noc zasloužení
Hle přistižení
Při souložení
Protože..
- i lásku lze usmrtit
Podpora hádky
Mizící vztah
Zlostné hrátky
Zrodí se vrah
Následkem toho..
- dostaneš co si zasloužíš
Vánek je svěží
Tělo jen leží
Čas dál běží
Na kůži sněží
Pak…
- již nevrátíte zpět
Za svoje viny,
muž piká.
Za svoje činy,
žena vzlyká.
Co se stalo ?
- za to ti to nestojí
V kaluži krve
Co nebyla prve
Válející se nůžky
Splněné výhružky
A tak…
- příroda zvítězí
Z jara kvítí
Slunce svítí
Prorůstá růže,
mrtvolu muže.
...opatruj lásku, jenž z tebe vychází, i tu, kterou přijímáš.
Usměrni ji a dávej na ni pozor, šíří se a je křehká...
Přečteno 522x
Tipy 17
Poslední tipující: ElaJah, Anejet, jehlaspichlas, Daisy.., Lorraine, Monsignore, Severka, AneaCapaken, Seraf Metatron, obyčejná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)