Na kolenou
Na počátku potravního řetězce
Kopretina
přesvědčuje tvůj žaludek
jak ji má rád
.............................
Je však také pravda
že už máš hlad
A ještě
ta osudová chuť
.......................
jenže dnes večer
se o takových historkách
dozvídáš zprostředkovaně
/ zítra bude zemětřesení
až padneš na kolena /
Přečteno 711x
Tipy 13
Poslední tipující: el viento, JardaCH, Severka, jedam, isisleo, Psavec, smudlinek, Bíša, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)