Dáreček za lži....
Anotace: Můj malý dáreček za lži... Trochu paradox...
Šeptám do dravé noci něžná slova.
Miluji tě říkám znova.
Lásko, miláčku, mé zlatíčko.
Splň mi mé tajné přáníčko.
Pojď ke mně říkáš – pojď.
Jen hezky polehoučku mě vysvoboď – tak pojď!
Chybíš mi tolik. Chci tě mít v náručí.
A pevně si mě k sobě přitočí.
Chci tě..Vzdycháš stále víc…
Ústy teď ti půjdu vstříc…
Komentáře (1)
Komentujících (1)