V tichu potu
S klíčem ve tvém pohledu
otevřela jsi mou bránu dechu
netajíme vzrušení
když šermují se jazyky
Jeden svůdný pohyb
a mám tři stehna v řadě
někdo další se staví do pozoru
poslušně hlásím ... že budu neposlušný
Strháváš veškerou mou pozornost
a já tobě všechny druhy látek
co se pyšnily výstavním tělem
otiskuji dlaně
na každém kousku
tvé tělesné slávy
už je slyšet tleskání
Můj dech je jako psanec
co ho zadržuji v cele
svých plic
jsi úžasná
překrásná
šílená
vyjmenovávám bez hlasivek
Chvíli poté společně ukončujeme
prapodivný výlet
ve kterém jsme našli ráj
a nezůstali v něm
Ležíme bez lítosti
v tichu potu
s nádhernou představou
že se tam spolu zase podíváme
Přečteno 679x
Tipy 20
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Levandule, Belmon, Bíša, Koprtinka, Psavec, cevert, Aťan, prostějanek, Marcella, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)