Povzdech staršího muže
Anotace: Muži nestárnou, ale slábnou.
Můj
Ten můj macek, to byl klacek,
teď mu říkám macíček.
Ohnutý je pořád dolu,
prostě nanic klacíček.
Její
Ač nemám rád mořské plody,
občas si dám mušličku.
Láskyplně olíznu ji,
zuby dám do hrníčku.
Sex
Chutě na sex, to já neznám,
ve slovníku teď je hledám.
Soulož
Večer jsem se pomiloval,
viagra je dobrý lék.
…
Všude plno lidí v bílém,
že jsem v nebi, já se lek.
Přečteno 858x
Tipy 58
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, Choosy girl, bobi bobie, Caracol, Špáďa, Linuxa, NikitaNikaT., verunča, S..a, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)