Túúúúúúúúúúúúdle,
byla jsi vedle jak ta jedle.
Tahák sis donesla, no ty si ale hvězda ;)
a co bude příště?
.. to si jako budeš sebou nosit po kapsách
nějaký ušmudlaný papírky.
Prosimtězadrž.
Teď se mi chce spát.
Parádní. Taky záleží, co je na tom taháku. Já bych si ho přečet, nepochopil, ptal se jako jak a pak bych na to asi .....:-). Ale máš recht. Někdy je fakt lepší jít spát:-). 1*