Erotika
Hladím tě ve vlasech, dlouze se ti dívám do očí a ty cítíš neuvěřitelně vzrušení. Hltáš každý můj výdech, chvěješ se s každým mým nádechem. Jemně ti foukám na ňadra a ty si vychutnáváš každý můj pohyb. Nedokážeš myslet na nic jiného než na vzrušení které tě pohlcuje. Olizuješ si rty a vzdycháš rozkoší. Dotýkám se tě jemně a dlouze, tvůj tep se zvyšuje a začínáš rychleji dýchat. Líbám tě na krku a dotýkám se tě zubama. Vášnivě tě hladím ve vlasech. Prohýbáš se ve vlnách slasti. Líbám tě na uchu a jemně se tvého boltce dotýkám jazykem a vzdychám ti do ucha. Hladím tě na zadech pomalu přejíždím na břicho a blížím se k tvým prsům. Hladím tě po jejich linii a ty se krásně vlníš… si cela vlhka jemně rukama sjíždím dolu a hladím tě po stehnech a přitom tě líbám a koušu na krku. Blížím se k tvé lasturce. Jemně přejedu prsty po tvé mušličce… potom mé prsty vystřídá jazýček jemně tě lížu okolo vchodu. Věnuji se tvému místečku lásky.
Komentáře (1)
Komentujících (1)