Očami ťa hladím
Anotace: Mám dnes chuť sa milovať
Bledomodrý motýľ
na vodu si sadne
asi si chce privlastniť
pár kamienkov na dne
Ryby si však strážia
pár kamienkov ploských
radi mu ich vymenia
za nevinné bozky
Očami ťa hľadím
tam kde sa to nesmie
mám dnes chuť sa milovať
ty hovoríš dnes nie
Láska to je cédečko
s klonovaným hitom
tak sa poďme milovať
s kondomom a s citom
Láska nám však odplávala
ako voda dlaňou
zostal po nej kamienok
a dve zbohom za ňou
Chytili aj motýľa
nedopadol dobre
zapichli ho do vitríny
Nemal ani pohreb
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: jita.1965, sophia92, STIMPRE, Lota, Robert Thomas, Lorraine, Severka, prostějanek
Komentáře (4)
Komentujících (3)