Kinosál
Anotace: zn: sex bez lásky a citu..ta nejlepší zkušenost .. jinak pro zájemce detailů bylo to pred velkejma rázdninama v kine Village na Andelu ..ji 16 a me 19let..jinak ty lidi sem pak pocital avim presne ye jich bylo 28!!..:D
Tam na tu slast v kinosále
má lolitko já vzpomínám stále!
Tvé copy mě dodnes ve snách ničí
A já vzpomínám na tvé vzezření dívčí
.
Tvé ruce malé, sladké, něžné
když uchopil "mě" tak pevně
Poznal jsem, že jsi v zajetí touhy
pak řeklas jen: máš u mě dluhy!
.
Ach jak šťastným jsem byl dlužníkem
Když laskala jsi mě tam dole jazykem
Obratně a s citem jsi si hrála
Až krev se mi po těle nepravidelně rozlévala
.
Ach jak dobrovolně stal jsem tvým otrokem
když ničila jsi mě svým piercingem
Bylo ve mě náhle tolik síly
má mysl z tebe dodnes zcela šílí!
.
Až neskutečně jsi mě procítila
když blížil se můj vrchol.. krásně jsi se zaculila
a vše jsi slízla..
nemohl jsem věřit tomu pohledu
Svým uším, když řekla jsi, že to chceš zezadu
.
Snad trochu nesnadné přání
ale stačilo tak málo!
Tvé něžné políbení
A pak to za to stálo!
Ikdyž nelhký úkol to byl
28lidí tam s náma bylo ..
A film ještě neskončil ...
.
ještě dlouhá cesta k tvému vítězství
Kinosal změnil se ve hnízdo neřesti
Držím tvoje boky! vním mám tvoji vůni!
Tohle dělá z mužů cvoky! A já prahnu po ní..
.
Lehké vzdechy moje uši hýčkají
Srdce bije prudčeji..
Pak prsty přidají se k dílu
a ja udělám brzo svoji malou mořskou vílu..
.
V záplavě milostných šťáv
si nás všiml ten dav
když ty jsi vykřikla blahem
já viděl nás už za prvním rohem
.
jenže nic se nemá jak se zdá
A důchodci vykřikli : paráda!
lidi smát se začali, když zjistili
že jsme tam spolu m*dali
.
Už mizíme tam spolu vdáli
do tvého bytu
abysme pokračovali
v sexu bez kousku citu!
.
milování bez lásky
co nezanechává vrásky
né kamradi, ne přátele
a přesto nám bylo pár dnů vesele
.
Pakliže je někde ráj tak tam v kině!
Když ztratil jsem se ve tvém vlhkém klíně!
Komentáře (1)
Komentujících (1)