Andělská nevinnost
Anotace: na mě docela odvážný...
Prý láska, vášeň a hra
proudí nám v žilách,
když v objetí a rozkoši se třeseš.
"Podlehni"-kdosi našeptává.
Na louce v dešti a pod peřinou kaluží,
chci s tebou si hrát.
Vášeň dnes nebude spát.
Láska se bude se svědomím marně prát.
Chci projednou chovat se jako děvka
a zoufale prosit,
prosit ať není poslední den,
co zaplatila jsem svým tělem.
Na zem krví maluju obrázky
a směju se sama sobě,
když přemýšlím,
kam ztratila se má andělská nevinnost.
Přečteno 809x
Tipy 13
Poslední tipující: Nessy, jaňa, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Blázen? =), Psavec, CorrimsonTom, Šerák, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)