Nechráněná úskalí
Dvě horká těla
pod peřinou
a jeden druhého
stále jen málo zná...
Snad proto ještě
žijí touhou
problém však je
co kdo nemá a má...
Máš?Nemám.
Bereš?Neberu.
Věty co nechtějí
slyšet
A sexu chráněnému
zasadit nevěru...
Rozum přijde
na řadu zítra
až mozek se
touhou odkrví...
Jen aby nebylo
tak trochu pozdě
pár minut lásky
někdy život
pomrví...
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, hanele m., Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)