Vzal si to, co chtěl...
Vzal si to, co chtěl,
pár rychlých gaučových her,
pak vstal a navždy odešel
z jejího života...
Bloudil zrádnou noční tmou,
jí zanechal samotnou
vrazil lásku záhadnou
do jejího srdce...
Trápila se, plakala...
Doufala ač zoufala...
Nikdy neměl žádnou rád,
na noc šel vždy k jiné spát!
... moc dobře to věděla
Přečteno 615x
Tipy 6
Poslední tipující: Rolnička, Kariš, Sephora, jedam, trrtrr, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)