Anotace: o sexu to moc není, objevuje se tam, ale není to hlavním tématem. nadpis sex přiláká a já potřebuju,aby to někdo četl a komentoval...
Něco tam je, jen je to hodně skryté ... A vidíš, hodně lidí to sice díky zařazení čte, ael nikdo nic nepíše, tak nevím jestli se to vyplatilo :)
04.10.2008 23:57:00 | Obyčejný básník
nádhera.. a jak pravdivé..
nn.. ten dialog jsem někde četla.. ale.. jeto krása :)
02.10.2008 20:04:00 | Světluška =)