Anotace: Někde se musíme zaškolit.
Jako kočka něžně předu,
nebo vzdychám, jak máš rád,
všechny finty v lásce svedu,
zaplatíš mi milerád.
Vždyť jsem přece odbornice,
tohle páni říkají,
znám já kouzel na tisíce,
co se v sexu dělají.
Za ty prachy přece stojím,
naučím tě milovat,
milencem pak budeš zdatným,
nebudeš nic litovat.
Ta kočka jich zná na tisíce?Kouzel lásky těch bude více jen najít ty pravé odbornice.
06.05.2008 17:28:00 | Květka Š.
čičinky jsou to věru smělé,
zaplat a můžeš i do pr****
ale fuj...to sem nepatří :))
05.05.2008 22:58:00 | saddova
No to je sice pravda, ale kde na to vezmu??? :-))
05.05.2008 20:57:00 | Chancer