Před zkouškami
Anotace: .....................už se blíží
Před těžkými zkouškami,
studenti potřebují,
milostné odreagování,
ať jim to lépe myslí,
záludná věc je biologie,
na kloub se jí však přijde,
po chvilce zkoumání,
těla krásné dívky,
když to člověk vidí,
na vlastní oči,
zeměpis se zvládne,
velké hory,
malé doly,
úrodné nížiny,
všechno se najde.
Přečteno 425x
Tipy 14
Poslední tipující: LuciAngel, obyčejná, Bíša, Severka, Liss Durman, Psavec, Princezna.Smutněnka, Elesari Zareth Dënean
Komentáře (5)
Komentujících (5)