Stesk po dotycích
Anotace: nojono co na to rict, chybi mi nekdo, kdo by se mnou byl...
Zastesklo se mi po mužném těle,
co vzrušením svírá se a chvěje,
pi vlhkých ústech milence,
co zahřívaj mě v postýlce.
Po pohledu co sundavá mi šaty,
co říká chci ti to udělat teď a tady,
potvrdém jeho vybavení,
co klouže ve mě do svítání,
po hlase co ve chrapot se mění,
jak v extázi vzdychá a úpí!
Komentáře (0)