Óda na život
Prsty hrály ďábelskou ódu
hrajíc na nymfickém těle.
A přerývané dyšné tóny
tak chvěly se v duu skvěle.
Lepkavé ostatky orálií
rozněcují touhy a vášně.
Tak trpký je život všem,
kdož neokusí prostopášně!
Přečteno 456x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, takova, Bíša, Lorraine
Komentáře (2)
Komentujících (2)