Anotace: ...Tomovi... už mi lidi asi určitě hrabe, sice pořád (už asi tak rok) toužím potom komu byli věnovány ty předchozí básničky, ale...
Než uděláš nějakou "blbost" tak si pořádně rozmysli,co vlastně chceš!Si moc fajn holka a rozhodně máš na víc,než na borca,co bude jen na sex...
28.05.2008 21:21:00 | kleopatra.sedma