Anotace: hhh to chceš vědět....
Kate... nevyzrala holcicka, co potrebuje,aby ji nekdo mel rad..buuu a aby ji psal jen hezke komenty.. buu..pis si do notysku, kdyz ti vadi tenhle muj opravdu,ale jen opravdu lehouckej koment...
07.10.2008 16:49:00 | saddova
Saddovka je holka a navíc je normální a hodná ;)
Jo - a jestli nesneseš kritiku, tak jseš fakt slaboch, protože jsme tu od toho, když zkritizuje někdo něčí dílko, tak se snaží zlepšit.Tady to nevidím ;)
01.10.2008 16:21:00 | Zasněný básník
Děkuji.Ale tohle jsem konzultovala s mojí přítelkyní-i ona se na tom tudíž podílela.
25.09.2008 19:44:00 | Kate12
No poslyš vzhledem k tvému věku to zaslouží obdiv a je to i vtipně podaný mi přijde...no mazec proste :-D
17.06.2008 18:58:00 | Lachailla