Milenka
Anotace: ....................
Milenka a vrazi,
mě stále sledují,
strach mě obklopuje,
sem snad paranoidní,
------------------------------------
přicházím do svého bytu,
dveře jsou otevřené,
neznámá tam sedí,
ke mně přichází,
svléká mé oblečení,
co tiše dopadá,
na starou podlahu,
její modré oči,
na mě upřeně hledí,
nemůžu od svůj zrak odtrhnou,
líbá mě na krku,
něžné polibky,
chutnají čokoládou,
bouře v posteli,
dlouho trvá,
neustále probíhá,
souboje milostné,
bez vítěze,
vůně lásky,
prostupuje námi,
slunce už vychází,
spánek mě přemáhá,
usínám unavený,
z celé nekonečné noci,
----------------------------------
když je ráno,
říká mi v posteli,
bylo to dobré zlato,
ale tebe nechci,
pistoli vytáhla,
mně zabila,
chtěla sem obraz,
co jsi namaloval.
Přečteno 743x
Tipy 11
Poslední tipující: Sarai, její alter ego, dream in emptiness, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Princezna.Smutněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)