soulož se sluncem
Anotace: se takhle opaluji a najednou...
spocená, po celém těle
chci další, další pocítit
dotýkej se mne, ruce máš vřelé
každičké místo musíš okusit
svlékám se dál, beze strachu
jak na rozpálené zemi had
svíjím se touhou, nahá v prachu
po dalších, dalších... měj mě rád
Přečteno 634x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)