Anotace: .....
Takhle asi dobývali srdce slečen dávní rytíři:-) Mluvili v jinotaji, ale vše muselo být jasné...:-) Velmi hezká...
12.06.2008 17:38:00 | monterka
Moc hezky používáš slova a slovosled "...i jiné líbí se mi" Skoro obyčejná věta, ale moc dobře použitá =O)
Druhá slokaje jako jediná ABBA. Dělá ji to zvláštní.
"Je jedna barva taková" perfektní začátek třetí sloky a další tri verše už jen dokreslují krásu prvního.
A poslední sloka, poslední verš - dokonalé zakončení,
Krásná báseň =O)
12.06.2008 16:57:00 | Elvien
Moc pěkná, hezká, příjemná...
09.06.2008 18:47:00 | Ewineccka
Krásně probarvené. A jak tam do toho kolážujou ty rozumný myšlenky...udivuje mě to!:)
01.06.2008 20:41:00 | Dota Slunská