Plakala
Anotace: - Balady - . . . . . . . neštěstí žen vydaných napospas osudu . . . číst o tom lze v jejich pohledu vyděšených laní i utrápených stařen . . .
Sbírka:
Zvláštní souvislosti
°
Plakala
(slzy zmatené duše)
roztržený náhrdelník
perly se kutálí pod postel
. . . po špinavé podlaze . . .
sprostého dne
Vzdech . . .
(ukrývané vulgarity)
předstíraná rozkoš . . . !
(sakra,tak už slez)
. . .
upatlaný nechutný sex
hrozí se sama nad sebou
násilím rozervané srdce
rozpolcenost
. . .
V dětském pokoji se rozplakalo dítě . . .
Konečně!
Páchnoucí hořkost chvíle
kane na polštář
v němž ukryla si sen
pro své sladké noci
kdy bude sama
(ví že on nepřijde)
Do náruče vezme si to nejmenší
a bude se s ním těšit
TO JE PLOD MOJÍ LÁSKY !
moci spát spolu
a spolu se probudit . . .
Na věži odbíjí půlnoc . . .
Šedavý stín milostných někdejšků
přesune svou tíhu
Nevnímá třes pokoření
Nevnímá už téměř nic
V ukojené žízni
pach bolestného potu
a skrývané nenávisti
Po stropě bloudí strašidelné stíny
Jak se ukrýt
jak se uzamknout
jak se proměnit
v divou bestii
a trhat to nenáviděné
a odporné
. . .
Jak uprchnout . . .
a kam . . . ?
. . .
Jak vlastně žít . . . ?
°
Přečteno 542x
Tipy 22
Poslední tipující: Hannazka, 6thSun, igniss, Psavec, Myrja, spare, Krokodylekx, Lucie Teru, Equus przewalski, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)