Anotace: jak nádherná to představa...škoda že se nemůže splnit...
jo tááák, prasarnicky se tady slecne zachtelo :))
si predstav, kdyby tam vic nez penis nořil plyny :-)...to nevim, nevim, zda bych chtela být na tvym miste :))
02.06.2008 21:35:00 | saddova