Když kvetou jasmíny
Anotace: Máme na zahradě několik keřů jasmínu a když kvetou,je to opravdu neskutečné afrodisiakum.
Když kvetou jasmíny
Večer,když kvetou jasmíny,
nesmí být nikdo sám.
To slastná touha po hříchu
najednou vrací se k nám.
Zrychlí se tep a ruce bolí,
jak potřebují objímat.
Nadechneš se a cítíš lásku,
kterou chceš dát i přijímat.
Závrať je hluboká a tráva tak hebká!
Jasmínu vůně těžká je.
Padáš a vznášíš se lehký jak pírko
co letí rovnou do ráje.
Přečteno 562x
Tipy 25
Poslední tipující: PPetrushka, Isquieasuus, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, Caracol, Dota Slunská, Marfuša, Lady Carmila, Belmon, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)