sexy kapitola mého života
Anotace: pro TEBE, ty víš
Miluji tvou duši
a srdce tvoje zjihlé,
když píšeš mail mi
já cítím chvění ve tvých
prstech.
Já čekám až zas přijdeš,
milovat mne můžeš,
tys moje největší láska,
tys můj smysl života.
Pa
Přečteno 540x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, drahý, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)