Ona
vtěsnaná pod hladinou
před utonutím
jiskry
odskakují
dřevo v krbu
poskytuje
útočiště
a teplé objetí
když opuštěnost
a samota
chtějí vládnout
a její bojovnost
si hledá své
vítězství
nade vše
miluje
poznání
skutečné pravdy
a jen váhá
zda ji může
nalézt.
Ona je nahá.
Většího bohatství
není.