Rétorické otázky
Otevřu oči, v puse ždímám ponožku
Tělo stěží rozhýbám, radostí udělal
bych roznožku
,,Kde to jsem ? '', ptám se zdí
Rétorická to jest otázka
Robert, ten vedle mě ještě bdí
Sakra, proč mám takový zvláštní pocit ?
Přečteno 655x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
Komentáře (0)