Anotace: * * * *
Tak jako na strništi,
jen severák
si na ním sviští.
A póza má
když na jevišti
jak myší rej
si hloupě piští ...
05.07.2008 22:52:00 | HarryHH
Zašimrej ho zlehýnka, ať rozevře stehýnka.
Co se potom bude dít? To je jenom na tobě... Buď fit.:)
22.06.2008 22:54:00 | Verule
nešimrej , nešimrej
vždyť jsme ještě nepojedli
nešimrej, nešimrej
vždyť jsme ještě nepili
až připravíme aldamáš,
s buchtou pěkně vypečenou
po prvé mě zašimráš,
po půllitru s řádnou pěnou
zašimráš mě podruhé
za otázku co raděj mám
zda bílé nebo červené
zašimrám tě zase já
***
13.06.2008 13:26:00 | j.c.
...já taky bojuji se vzdáleností i když je ta vzdálenost z Ostravy do OStravy ...Moc pěkná básnička Jirka
12.06.2008 08:45:00 | kavec
hi, jo dd...
Pokud bych si mohl vybrat,
taky bych se nechal šimrat!!!
Pokud bych se nechal lechtat,
mohl bych se při tom chechtat?
11.06.2008 21:56:00 | zzlatý