A dál???...
Anotace: ...skládané po jednom zážitku....
Nejsi sám, máš svou dámu,
přemýšlím večer, přemýšlím k ránu.
Chi být s Tebou?..sebe se ptám,
když tvoje rty na svých mám.
Mám ti říci, co bych chtěla?
-být uvnitř Tebe, tvého těla.
Došli jsme daleko, víš to také,
a ty se ptáš: překážky jsou jaké?
Jsme jen muž a žena, co sex chtějí,
však nahé tělo šaty krejí...
Knoflíček rozepneš, polibek mi dáš,
teď doplň si verše-představu máš..=)
Přečteno 552x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, MiaaWei, Lucilillilinka, Dudlicek
Komentáře (3)
Komentujících (3)