Hodovačka
Anotace: já vím, opožděná.....
Hody hody doprovody,
já jsem playboy zajíček,
polívám se proudem vody,
nasadíš mi košíček?
Potkat já chci tvého ptáčka,
chci mít půlky červené,
vítána je každá hračka,
chci jen křičet ne ne ne!
Na postýlce u pelesti
ležím, ruce spoutané,
co to vidím, vedeš hosty
příjdou změny vítané.
Hody hody doprovody,
já jsem playboy zajíček,
přežiju-li bez nehody,
bude spousta mrskaček .o)
Přečteno 878x
Tipy 8
Poslední tipující: Ammazonic, Monsignore, cevert, Skywalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)