V plamenech
V náramku Tvých hodinek
se postupně ztratila
noční košilka,
kalhotky, tričko, slipy
jako v kouzelném břehu
zapomnění
Vlnami nahoty
kroužíme po okrajích
svých těl,
abychom po chvíli vhodili
všechno lidské
do plamenů vášně
Přihlížející myšlenky
se po dotknutí jádra lásky
mění v průhledné anděly čistoty
s duhovými paprsky štěstí
Pírky z křídel
stírám rosu ze své kůže
po návratu do jejího kabátku
Přečteno 686x
Tipy 32
Poslední tipující: pejrak, Pája Black, Lorraine, vodnař, Aťan, Štěpina G, Bíša, labuť, WhiteSkull, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)