Anotace: Netřeba dalšího komentáře...
kdo by to nechtel, ze?? ale to by pak opadlo to kouzlo dobyvani a bylo by to moc jednoduche..
jinak basen je takova jednoducha, rekla bych dilo zacatecnika,ale cit pro rym tam je, jen to nahradit lepsimi slovnimi spojenimi a bude to lepsi...
23.06.2008 21:38:00 | saddova