Anotace: ...hravá a nefér
Oúúú!
(Ještěže se to v závěru trošku zadrhlo v rytmu! Jinak bych úplně roztál!)
07.07.2008 08:29:00 | Špáďa
ST! za obsah a myšlenku, má to docela rytmus, možno by se to dalo použít jako písnička, možno trochu víc rozvinout a bylo by to supr! :o)
26.06.2008 09:38:00 | NikitaNikaT.