Uvězněná v těle
Anotace: nu, už je to tak..co víc dodat
Začalo to nedávno,
možná pár let,zpět.
V knize bylo napsáno,
začni s tím hned teď.
ROdiče nic nevěděli,
možná jenom tušili,
ležela jsem na posteli,
ale s dívkou...
a oni nás vyrušili.
Přiznávám se sobě,
a svým přátelům.
Nelžu ani tobě,
ani tvým pohledům.
Jsem na holky i kluky,
a co má být.
Nestřílím venku puky,
život se má žít.
A tak stále hledám,
každý den,sebe.
Jednou se tě zeptám,
dívej se teď na nebe.
Na otázky ti odpoví,
ale jen ty se znáš,
budeme ležet v podkroví,
a ty se taky přiznáš.!
Komentáře (1)
Komentujících (1)