Slušný člověk
Slyšel jsem, že slušný člověk
může číst, vidět a slyšet všecko.
Napsal jsem já na to konto
báseň jak z ženy leze děcko.
Přichystejte sobě špunty do uší
i já si tam už cpu vatu,
ať sprostoty mé vás neruší
a nechytím od vás mlatu.
Slyšte lidi - lidi slyšte
(...nějak mi to nejde)
řeknu vám to asi příště
až rok se z rokem sejde.
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Nahá
Komentáře (0)