Anotace: Jezdim po republice a ...
Tygříkovi z Plzně - já jsem Jitka z Brna bacha na to kemo, a Psavečkovi pusu na čelo, neboť je mi s tebou vždycky veselo, ST,ST,ST,ST,ST ...
22.07.2008 22:23:00 | jita.1965
Psavečku a zase si mě dostal,na malou chviličku, zahnal si zlzičku a úsměv pro mě poslal. Děkuji moc. Když Tě čtu tak vím, že všechno zase ustojím a za to tě políbím.
Díky, že jsi se mnou.
21.07.2008 11:18:00 | JaniHani
Ty se máš, světáku! To budeš mít vzpomínky ;-)
Omlouvám se, nějak se mi to porouchalo, vznikl blábol :-/
20.07.2008 22:01:00 | Chancer
Ty se máš, světáku! Jistě tě čekají stejně krásné chvílTo budeš mít vzpomínky ;-)
20.07.2008 22:00:00 | Chancer