Dobroty z vařečky či skvosty z canonu aneb ... ... ... ... Tvých rukou kouzlení
Anotace: Dávám trochu rafinované poezie, zvláště když vařečku zaměníte třeba za canon (foťák) a dobroty za skvosty (fotky). A týden se může zkrátit na den...
**************
Vařečka v rukou tvých vykouzlí za týden dobrot tucet.
Teď už vím, proč se těšíš, až se mě zhostí tvoje ruce!
______________
Raději ještě ta variace:
Canon v rukou tvých vykouzlí za den skvostů tucet.
I já už se těším, až se mého kanónu zhostí tvé ruce!
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, Churry, Myrja, Dota Slunská, Rbb, igniss
Komentáře (4)
Komentujících (4)