Třikrát a máš dost
Spravedlivá:
Trochu arseniku, drahý,
dal byste si?
Jaképak, že nemáte chuť.
Myslíte si, že já ji včera měla?
V parku na studené lavičce?
Tři lžičky to spraví, drahý.
Odvážná:
Neboj se, drahý,
jen se klidně odpoutej
a strč mi hlavu pod sukni.
Já zatím budu řídit...
(a až támhle nabourám,
kdo bude se pídit?)
Chytrá:
Víš jak to mám ráda, drahý?
Musí to být vzrušující!
Sedni si támhle na tu pračku,
a sundej si gatě.
(Špatné drátu ukostření
a bude mi zlatě!)
Přečteno 504x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, Traci, okapovaroura, Myrja, Holis, takova, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)