ŠEPTÁŠ...
Anotace: Ono to není ani báseň,spíš takový vzkaz pro"kamaráda"
Každou noc se z domu vytrácím
jako duch prchám do tmy
světla pouličních lamp
odhalují stíny našich
nahých těl
Ztrácím se v Tvém objetí
poslouchám tlukot srdce
a zrychlený dech
Šeptáš mi do ucha
Foukáš mi do vlasů
Líbáš mě...
Ale já už musím jít
Nechci,ani ty ne
Ještě aspoň minutu
Prosíš...
Hladíš mě po těle
já vzrušením sténám
Celá se ti oddávám
Už je čas jít
Lampy už zhasínají
Všude ticho,tma
Jen my dva a strach
Vrátím se k Tobě
Slibuji
Už teď se mi stýská
Poslední polibek
Pohlazení
Šeptáš mi do ucha
Foukáš mi do vlasů
Chybíš mi...
Přečteno 1299x
Tipy 64
Poslední tipující: hatlapatla, Ejí, Blackrose, Maličká Peťulka, unstoppable, Kallkaa, Lord Aragorn, kikis, NikitaNikaT., Dota Slunská, ...
Komentáře (19)
Komentujících (15)