Lovec pocitů
Anotace: ...stále si pleteme city s pocity:-)
Jsem jenom lovec pocitů
v představách toužím
pro něhu se soužím
Plachý úsměv střežím
Jsem jenom šelma na lovu
drsně sejmout Tě pro zábavu
Jemně Tě rozdrásám
Vůni Tvou vychutnám
Jsem jenom znalec touhy
dovedu Tě na vrchol
a bude to dlouhý
Přečteno 612x
Tipy 10
Poslední tipující: Gregy, BArBArKO, Štěpina G, Holis, WhiteSkull, shakespeares, Bíša, Mraveneček
Komentáře (3)
Komentujících (3)