Život a sex bez lásky 2 časť
Do soupravy metra
vrr vrr vrr
vešla hezká Petra
vrr vrr vrr
Čas je vztekle vleklej
vrr vrr vrr
vibrátor je teplej
vrr vrr vrr
Petře je s ním hey
vrr vrr vrr
vibrátor je gay
vrr vrr vrr
Ukončete nástup dveře se zavírají!
Ach jo! Některí holky se mají
Říkam to bez nadsázky
Petra žije bez lásky
Něco se vám nezdá?
Petra je prý lesba
to je přece známa věc
I já jsem z toho pitomec!
Nemám nárok
Mám ho ako párok
Správa z Bratislavy:
Pravda a láska zvíťazí nad párkom a praženicou
Láska žije
a je všade vôkol
To len ja som
bez nej radšej zdochol
chrrr chrrr chrrr
***
***
***
***
***
Přečteno 507x
Tipy 12
Poslední tipující: Martyn, prostějanek, jita.1965, maliska, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)