Snové erotično
Anotace: jen takový nápad
Klidně spi.
Vlezu si k Tobe.
Zlibam telo Tví.
Zlehka se prohýbáš ve slastném opojení.
Sténáš.
Leč nejsi k probuzení.
Nepozorován, zmizím nad ránem.
Nástává rozednění.
Další těžký den.
Přečteno 709x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Milásek, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)