Zvrácený svět...
Vábení ničí mě doslova...
ptáků z jara shluk
... ubil mé dívčí srdce...
... rozbolel blonďaté vlasy ...
... a vyděsil až na pokraj skály...
nejsem tak krásná, a přece slavíkův tón zní jak sirény křik...
volají... volají...
do roztrhané duše
ztracená ptáčata s bělavým chmýřím pod nosem
CHTĚJÍ TĚ HNED, BEZE STUDU, TEĎ A TADY...
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
Komentáře (0)